Græskartærte

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 græskar
50 g smør
120 g sukker
2 spsk kakao
2 tsk kardemomme
2 tsk indisk kanel
4 æg
1 dl økologisk sødmælk
250 g mel
125 g smør
Lidt salt
100 g flormelis

Græskartærte

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Ælt melet sammen med smør og flormelis. Lad det hvile en times tid. Rul dejen ud, og beklæd en smurt tærteform med dejen. Prik huller med en gaffel i dejen, så der kan komme luft ud. Bag den let gylden ved 150 grader. Køl ned.

2
Færdig

Derefter

Skær græskarrene over, og bag dem ved 150 grader med skærefladen nedad. Køl ned, og fjern skrællen. Blend med 4 æg og de tørre krydderier. Lun smørret op med sukkeret og kakaoen. Blend det med, og køl massen ned.

3
Færdig

Til sidst

Smør græskarpuréen ud i tærteformen, og bag tærten ved 180 grader cirka 45 minutter. Server eventuelt med cremefraiche til.

previous
Bagte blommer med karamel og müsli
next
Honningmandelkage med stikkelsbær og lavendel

Add Your Comment