2 græskar | |
50 g smør | |
120 g sukker | |
2 spsk kakao | |
2 tsk kardemomme | |
2 tsk indisk kanel | |
4 æg | |
1 dl økologisk sødmælk | |
250 g mel | |
125 g smør | |
Lidt salt | |
100 g flormelis |
1 Færdig | FørstÆlt melet sammen med smør og flormelis. Lad det hvile en times tid. Rul dejen ud, og beklæd en smurt tærteform med dejen. Prik huller med en gaffel i dejen, så der kan komme luft ud. Bag den let gylden ved 150 grader. Køl ned. |
2 Færdig | DerefterSkær græskarrene over, og bag dem ved 150 grader med skærefladen nedad. Køl ned, og fjern skrællen. Blend med 4 æg og de tørre krydderier. Lun smørret op med sukkeret og kakaoen. Blend det med, og køl massen ned. |
3 Færdig | Til sidstSmør græskarpuréen ud i tærteformen, og bag tærten ved 180 grader cirka 45 minutter. Server eventuelt med cremefraiche til. |