Græskarsuppe

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 hokkaidogræskar
2 skalotteløg
1 ½ l vand
1 dl piskefløde
25 g smør
2 kardemommefrø
Revet muskatnød
Havsalt
Friskkværnet peber

Græskarsuppe

Af: Torben Klitbo og Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rens græskarret og tøm det for kerner.

2
Færdig

Derefter

Kog græskarkødet i vand tilsat salt, skalotteløg, kardemomme og en smule revet muskatnød. Lad suppen simre i 30-40 minutter.

3
Færdig

Og

Blend det hele, når græskarret er helt udkogt, og tilsæt smør og fløde.

4
Færdig

Til sidst

Smag til med havsalt og friskkværnet peber. Anret suppen med ristede græskarkerner.

previous
Kartoffel/porresuppe
next
Smoothie bowl med jordbær og kokos

Add Your Comment