3 dl glutenfri grovvalsede havregryn | |
1 spsk quinoaflager | |
3 dl vand | |
3 dl ris-, mandel- eler soyamælk | |
Salt | |
Ristede hasselnødder | |
40 g hasselnødder | |
Toppings | |
1 banan | |
1 tsk solbærpulver |
1 Færdig | GrødenKog alle ingredienser op ved høj varme. Skru ned til medium varme, når grøden koger og lad den koge ind til passende konsistens. Smag til med salt (ca. 7-8 min). |
2 Færdig | Ristede hasselnødderRist hasselnødderne på en pande ved medium varme indtil de er helt sprøde og har fået en letbrunet farve. Hak nødderne groft inden servering. TIP: man kan med fordel riste flere ad gangen og opbevare dem i en lufttæt beholder. |
3 Færdig | ServeringAnret grøden i dybe tallerkener eller skåle og top med hakket banan, hasselnødder og solbærpulver. |