15-20 stk. rosenkål | |
8 økologiske æg | |
2 dl sødmælk | |
8-10 semidried tomater | |
200 g frisk mozzarella, skåret i skiver | |
1 spsk olivenolie | |
1 stk. løg, finthakket | |
8-10 skiver parmaskinke | |
Salt | |
Peber |
1 Færdig | FørstBlanchér rosenkålene kort, og køl dem straks ned. Pil enden og eventuelt visne blade af dem, og halvér dem til sidst. |
2 Færdig | DerefterPisk æg, mælk, salt og peber sammen. |
3 Færdig | OgVarm olien godt op i en tykbundet pande, som kan klare en tur i ovnen. |
4 Færdig | OgSautér løget gyldent ved høj varme, og tilsæt æggeblandingen. Så snart æggemassen stivner lidt, tager du panden af varmen og fordeler rosenkål, semidried tomater og mozzarellaskiver over frittataen. |
5 Færdig | OgSæt panden i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter, eller til æggemassen netop er stivnet. |
6 Færdig | Til sidstServer både kold eller lun og med god kvalitetsparmaskinke på toppen. |