• Home
  • Efterår
  • Frittata med rosenkål, semidried tomater, mozzarella og parmaskinke
Frittata med rosenkål, semidried tomater, mozzarella og parmaskinke

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

15-20 stk. rosenkål
8 økologiske æg
2 dl sødmælk
8-10 semidried tomater
200 g frisk mozzarella, skåret i skiver
1 spsk olivenolie
1 stk. løg, finthakket
8-10 skiver parmaskinke
Salt
Peber

Frittata med rosenkål, semidried tomater, mozzarella og parmaskinke

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Blanchér rosenkålene kort, og køl dem straks ned. Pil enden og eventuelt visne blade af dem, og halvér dem til sidst.

2
Færdig

Derefter

Pisk æg, mælk, salt og peber sammen.

3
Færdig

Og

Varm olien godt op i en tykbundet pande, som kan klare en tur i ovnen.

4
Færdig

Og

Sautér løget gyldent ved høj varme, og tilsæt æggeblandingen. Så snart æggemassen stivner lidt, tager du panden af varmen og fordeler rosenkål, semidried tomater og mozzarellaskiver over frittataen.

5
Færdig

Og

Sæt panden i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter, eller til æggemassen netop er stivnet.

6
Færdig

Til sidst

Server både kold eller lun og med god kvalitetsparmaskinke på toppen.

previous
Kåldomere
next
Thaisuppe med kylling og kål

Add Your Comment