Frittata med spinat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

300 g hel frossen spinat
3 æg
3 æggehvider
1 dl cremefraiche eller tyk yoghurt
250 g cherrytomater
2 spsk friske krydderurter (persille eller basilikum)
75 g fast ost
Salt og peber
Tilbehør
Grøn salat og flutes

Frittata med spinat

Af: Helle Brønnum Carlsen og Louise Beck Brønnum / Foto: Jesper Glyrskov

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Optø spinaten enten ved stuetemperatur i nogle timer eller i en kasserolle ved svag varme. Dræn for væde. Pisk æg, æggehvider og yoghurt sammen i en skål. Tilsæt drænet spinat, halverede tomater, krydderier, salt og peber. Riv osten groft, og kom det meste i massen.

2
Færdig

Til sidst

Smør en form på cirka 20 centimeter i diameter. Kom massen heri, og drys resten af osten over. Bages i ovnen ved 180 grader i 25 minutter, til den er gylden. Servér med brød og grøn salat.

previous
Rød karrysuppe med kylling
next
Kartoffelmos med løvstikkepesto og røgede mandler

Add Your Comment