300 g hel frossen spinat | |
3 æg | |
3 æggehvider | |
1 dl cremefraiche eller tyk yoghurt | |
250 g cherrytomater | |
2 spsk friske krydderurter (persille eller basilikum) | |
75 g fast ost | |
Salt og peber | |
Tilbehør | |
Grøn salat og flutes |
1 Færdig | FørstOptø spinaten enten ved stuetemperatur i nogle timer eller i en kasserolle ved svag varme. Dræn for væde. Pisk æg, æggehvider og yoghurt sammen i en skål. Tilsæt drænet spinat, halverede tomater, krydderier, salt og peber. Riv osten groft, og kom det meste i massen. |
2 Færdig | Til sidstSmør en form på cirka 20 centimeter i diameter. Kom massen heri, og drys resten af osten over. Bages i ovnen ved 180 grader i 25 minutter, til den er gylden. Servér med brød og grøn salat. |