• Home
  • Dansk
  • Friskgrillet lakseburger med friske krydderurter
Friskgrillet lakseburger med friske krydderurter

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

350 g frisk laksefilet med skind
Frisk finthakket dild
2 tsk frisk, finthakket timian
2 tsk frisk, finthakket persille
1 tsk frisk citronsaft
Oliven- eller rapsolie
2 1/2 dl mayonnaise
1/2 dl frisk citronsaft
1/2 dl hvidvinseddike
Salt og peber
Friskbagt bolle

Friskgrillet lakseburger med friske krydderurter

Tekst & foto: Danny Christensen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Forvarm grillen, og pensl med olie.

2
Færdig

Derefter

Børst laksfileten med lidt olie og frisk citronsaft. Drys den med krydderurter og salt og peber efter smag.

3
Færdig

Og

Læg fileten på grillen i en 45 graders vinkel med skindsiden opad. Steg den i 3 1/2 minut, og drej til den modsatte vinkel for yderligere 3 1/2 minut.

4
Færdig

Og

Vend laksen, og steg den på skindsiden i 6-7 minutter.

5
Færdig

Og

Når du skal lave din dildsauce, mikser du mayonnaise, citronsaft, hvidvinseddike og 2 deciliter friskhakket dild.

6
Færdig

Til sidst

Anret en grov burgerbolle smurt med dildsauce, laks, frisk salat eller arugula, tomat og lidt frisk citronsaft.

previous
Jordskok- og svampe-crumble
next
Bagt knoldselleri med gedeost, timian og akaciehonning

Add Your Comment