350 g frisk laksefilet med skind | |
Frisk finthakket dild | |
2 tsk frisk, finthakket timian | |
2 tsk frisk, finthakket persille | |
1 tsk frisk citronsaft | |
Oliven- eller rapsolie | |
2 1/2 dl mayonnaise | |
1/2 dl frisk citronsaft | |
1/2 dl hvidvinseddike | |
Salt og peber | |
Friskbagt bolle |
1 Færdig | FørstForvarm grillen, og pensl med olie. |
2 Færdig | DerefterBørst laksfileten med lidt olie og frisk citronsaft. Drys den med krydderurter og salt og peber efter smag. |
3 Færdig | OgLæg fileten på grillen i en 45 graders vinkel med skindsiden opad. Steg den i 3 1/2 minut, og drej til den modsatte vinkel for yderligere 3 1/2 minut. |
4 Færdig | OgVend laksen, og steg den på skindsiden i 6-7 minutter. |
5 Færdig | OgNår du skal lave din dildsauce, mikser du mayonnaise, citronsaft, hvidvinseddike og 2 deciliter friskhakket dild. |
6 Færdig | Til sidstAnret en grov burgerbolle smurt med dildsauce, laks, frisk salat eller arugula, tomat og lidt frisk citronsaft. |