Frisk pasta

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g mel (tipo 00)
2 æg
1/2 knivspids salt

Frisk pasta

Tekst og foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Lav et bjerg af mel med en uddybning i midten, og slå æggene ud i uddybningen.

2
Færdig

Derefter

Pisk æggene sammen med en gaffel, inden du stille og roligt blander lidt af melet i æggene.

3
Færdig

Og

Bland videre med fingrene, og ælt dejen i mindst 10 minutter. Dejen skal ende med at være glat. Licia siger, at hemmeligheden ligger i æltningen. Jo længere tid, des bedre.

4
Færdig

Og

Når dejen er æltet, deles den i to boller. Tryk dejen lidt flad med hånden, og rul den ud med en kagerulle eller lignende – den skal rulles papirtynd. Lad dejen tørre i 5–10 minutter.

5
Færdig

Til sidst

Herefter skærer man dejen til, som man har lyst til. Licias trick er at rulle dejen sammen, skære rullen ud og efterfølgende rulle strimlerne ud igen.

previous
Røget lakselinguine
next
Tortelli

Add Your Comment