200 g mel (tipo 00) | |
2 æg | |
1/2 knivspids salt |
1 Færdig | FørstLav et bjerg af mel med en uddybning i midten, og slå æggene ud i uddybningen. |
2 Færdig | DerefterPisk æggene sammen med en gaffel, inden du stille og roligt blander lidt af melet i æggene. |
3 Færdig | OgBland videre med fingrene, og ælt dejen i mindst 10 minutter. Dejen skal ende med at være glat. Licia siger, at hemmeligheden ligger i æltningen. Jo længere tid, des bedre. |
4 Færdig | OgNår dejen er æltet, deles den i to boller. Tryk dejen lidt flad med hånden, og rul den ud med en kagerulle eller lignende – den skal rulles papirtynd. Lad dejen tørre i 5–10 minutter. |
5 Færdig | Til sidstHerefter skærer man dejen til, som man har lyst til. Licias trick er at rulle dejen sammen, skære rullen ud og efterfølgende rulle strimlerne ud igen. |