French toast med hasselnødder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 skiver sødt toastbrød (fx Pågen)
2 dl plantemælk, gerne kokosmælk
1 spsk kokossirup
30 g hasselnøddeflager
2 spsk plantebaseret smør
1 spsk flormelis

French toast med hasselnødder

Opskrift og foto: Asta Just Schack fra bogen 'Plantemadder'

French toast er perfekt til søndag morgen, og hvis du er en af dem, der nyder at lave den søde morgenmad til din kæreste, børn eller andre kære, så er du heldig, for man kan snildt lave en plantebaseret version, som smager endeløst skønt!

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kom plantemælk og sirup op i en større skål og pisk det sammen med et piskeris, til siruppen er opløst. Vend herefter brødene i blandingen.

2
Færdig

Derefter

Bred hasselnøddeflagerne ud på en tallerken og vend brødene heri. Varm en pande med smør og steg brødskiverne i ca. 1-2 minutter på hver side, indtil skorpe og nødder tager farve.

3
Færdig

Til sidst

Læg de stegte toast på en tallerken og drys ormelis henover. Server, mens de er lune.

previous
Rødbedeburger med spirer og avocado
next
Bruschetta med græskarmos, tomater, hestebønner og mynte

Add Your Comment