Forårskartoffelsalat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g rabarber
½ dl rørsukker
700 g kartofler - kogte og afkølede
2 dl cremefraiche 18%
2 ½ dl mayonnaise
2 tsk dijonsennep
2 små rødløg
frisk purløg
limesaft
Salt og peber

Forårskartoffelsalat

Opskrifter og foto: Søren Staun Petersen fra bogen 'Rabarber'

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær rabarberne i små tern og kom dem i en gryde. Tilsæt sukkeret og 2 spsk vand og lad dem småkoge lidt. De skal være lidt møre, men det er vigtigt, at de ikke koger helt ud – der skal stadig være bid i dem. Hæld væden fra og lad dem køle af.

2
Færdig

Derefter

Skær kartoflerne i passende stykker.

3
Færdig

Og

Bland cremefraiche, mayonnaise og sennep. Smag til med lidt salt og peber. Snit rødløg og purløg og bland det i dressingen.

4
Færdig

Til sidst

Til sidst vendes kartofler, rabarber og limesaft i.

previous
Spiced up Ruby
next
Tærte med bagt rabarber

Add Your Comment