200 g mel | |
50 g flormelis | |
1 knivspids hjortetakssalt | |
125 g smør | |
1 æggeblomme | |
1 tsk reven citronskal | |
1 æg (til pensling) | |
2 spsk tesukker + 20 mandler (til pynt) |
1 Færdig | FørstRør smør og flormelis sammen. |
2 Færdig | DerefterRør den fintrevne citronskal i. Tilsæt æggeblommen og derefter melet, der er blandet med hjortetakssaltet, og ælt hurtigt dejen sammen. |
3 Færdig | OgLad dejen hvile koldt i ca. ½ time. |
4 Færdig | OgRul dejen ud i fingertykke længder. Skær disse længder i 4-5 cm lange stykker, tryk dem let og pensl med sammenpisket æg. |
5 Færdig | OgDrys kagerne med de hakkede mandler og tesukkeret og bag dem ved 225 grader på en bagepapirbelagt plade i ca. 8 minutter. |
6 Færdig | Til sidstLad kagerne afkøle på en bagerist. |