1 dåse kikærter | |
2 fed hvidløg | |
1 bdt. frisk koriander eller persille | |
1-2 æg | |
1 spsk mel | |
1 spsk knust spidskommen | |
½ tsk chili | |
1 tsk salt | |
Skal og saft af ½ økologisk citron | |
Eventuelt 2 spsk sesamfrø | |
Solsikkeolie til fritering |
1 Færdig | FørstSkær løg og hvidløg i mindre stykker, og hæld væden fra kikærterne. Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor, og blend til en jævn masse. Konsistensen skal være, så du kan forme små boller af dejen, uden den er for våd. Juster med æg eller mel. |
2 Færdig | DerefterVarm olien op i en tykbundet gryde. Olien er varm nok, når man kommer en lille smule dej i, og det syder omkring den. Lav små boller af farsen, og fritér dem i olien, indtil overfladen er gyldenbrun. |
3 Færdig | Til sidstTag dem op, og læg dem på et stykke køkkenrulle. Servér eventuelt med harissa. |