48 vinbjergsnegle | |
16 cherrytomater | |
1 spsk finthakket skalotteløg | |
4 fed knuste hvidløg | |
2 spsk finthakket bredbladet persille | |
150 g smør | |
1/2 dl hvidvin | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstSmelt smørret i en sauterpande, der kan rumme sneglene og resten af ingredienserne. Lad smørret bruse op, og tilsæt hvidløg, skalotteløg og snegle. Lad det sautere i to minutter, uden at det |
2 Færdig | DerefterKrydr med salt og peber, og tilsæt hvidvin. Reducér ind til en letcremet konsistens. Tilsæt tomaterne sammen med persillen. |
3 Færdig | OgTag sauterpanden af varmen, og smag til med salt og peber. Anret sneglene med saucen i ovnfaste kuvertskåle eller på et stort fad, og gratiner i ovnen ved 200 grader i 4-5 minutter. |
4 Færdig | Til sidstServer straks med frisk persille, nybagt brød og et godt glas vin. Velbekomme. |