• Home
  • Dansk
  • Drænet tykmælk med friske sommerbær, dadelsirup og sprødt rugbrød
Drænet tykmælk med friske sommerbær, dadelsirup og sprødt rugbrød

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 l tykmælk
1 bk. blåbær
1 bk. hindbær
1 bk. brombær
4 tsk dadelsirup
2 skiver kernerugbrød
1 tsk smør
2 spsk akaciehonning

Drænet tykmælk med friske sommerbær, dadelsirup og sprødt rugbrød

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Si tykmælken gennem to lag kaffefiltre eller et rent viskestykke. Dræn, indtil der er cirka en liter tilbage, og tykmælken er let tyknet.

2
Færdig

Derefter

Skær rugbrødet i små tern, og rist dem på en glohed pande. Når de er let brunet, tilsætter du smør og akaciehonning. Ryst panden hurtigt, og sæt den til side, så brødternene kan afkøle, til de er sprøde og karamelliserede.

3
Færdig

Til sidst

Byg desserten op i små lag med tykmælk i bunden, dernæst masser af friske bær, sprødt rugbrød og til sidst lidt dadelsirup ud over.

previous
Asparges og jordbær i fløde
next
Rimmet laks med sprød rødbedesalat og rygeost

Add Your Comment