1 l tykmælk | |
1 bk. blåbær | |
1 bk. hindbær | |
1 bk. brombær | |
4 tsk dadelsirup | |
2 skiver kernerugbrød | |
1 tsk smør | |
2 spsk akaciehonning |
1 Færdig | FørstSi tykmælken gennem to lag kaffefiltre eller et rent viskestykke. Dræn, indtil der er cirka en liter tilbage, og tykmælken er let tyknet. |
2 Færdig | DerefterSkær rugbrødet i små tern, og rist dem på en glohed pande. Når de er let brunet, tilsætter du smør og akaciehonning. Ryst panden hurtigt, og sæt den til side, så brødternene kan afkøle, til de er sprøde og karamelliserede. |
3 Færdig | Til sidstByg desserten op i små lag med tykmælk i bunden, dernæst masser af friske bær, sprødt rugbrød og til sidst lidt dadelsirup ud over. |