Den simple Pineapple Shackle

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 ½ dl Bulleit Bourbon
½ ananas
3-5 chilier af eget valg (til denne, ville jeg gå med jalapeño eller aji amarillo)
5 fed hvidløg
1 rødløg
4,6 dl æblecidereddike
1 tsk. sort peber
1 ½ dl frisk citronsaft
1 spsk. olivenolie
Så meget salt som smagsløgene behager

Den simple Pineapple Shackle

Af: Bulleit Bourbon og Maria Lulu

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tag 1 deciliter Bulleit (gem den sidste halve deciliter til senere brug), og bring den kort i kog, til alkoholen forsvinder, og væsken koges ind. Det tager typisk en 6-10 minutter. Sæt den nu til side og lad den køle helt af.

2
Færdig

Derefter

Nu skal du gøre alle dine grøntsager klar. Skær dit rødløg ud og dine chilier ud, og pil dine hvidløg. Det er op til dig selv, om du vil beholde kernerne i chilien eller ej. Hvis du beholder kernerne bliver saucen stærkere.

3
Færdig

Og

Skær nu din halve ananas ud i lidt mindre stykker, og grill dem ved høj varme i 2-3 minutter, eller indtil de er karamelliseret en smule på overfladen. Når det er tilfældet, kommer du ananassen i blenderen.

4
Færdig

Og

Tilsæt nu æblecidereddike, citronsaft, peber, salt, olivenolie, og blend det hele. Hvis du vil have en tynd sauce, skal du blende længere, og kan du godt lide den mere chunky og funky, så skal du blende i kortere tid. Herefter smager du til med salt, hvis det mangler.

5
Færdig

Og

Kom din helt nedkølede Bulleit Bourbon-reduktion op i blenderen, og blend igen.

6
Færdig

Til sidst

Til sidst tilføjer du de sidste 0,5 deciliter “rå” Bulleit og blender en sidste gang.

previous
Kiss From The Hip
next
Spicy Julep

Add Your Comment