4 store appelsiner | |
2 grapefrugter | |
5-10 mandariner eller clementiner | |
6 dl appelsinjuice | |
1 stort stykke ingefær | |
1 plade hvid chokolade |
1 Færdig | FørstStart med at tænde din ovn på 150 grader. Hak den hvide chokolade fint, og drys den ud over et stykke bagepapir. Chokoladen skal ligge helt tæt – men i ét lag. Bag den, til den er gylden. Det tager cirka 15–20 minutter. Når den er færdigt, køler du den ned og sætter den i køleskabet. |
2 Færdig | DerefterSkær top og bund af citrusfrugterne, og stil dem på et skærebræt. Skær fra top til bund med en urtekniv, så du tager skallen og det yderste lag hinde af. Når skallen er væk, skærer du hver filet fra hinden. Hold alle fileterne på køl. |
3 Færdig | OgBring appelsinjuice og groftskåret ingefær i kog, og reducér, til konsistensen er næsten som sirup. |
4 Færdig | Til sidstAnret citrusfileterne i en dyb tallerken, og hæld appelsin-ingefærsirup over. Drys med finthakket hvid chokolade, og servér straks. |