Chokoladetrøfler med hindbær og kokos

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

120 g friske hindbær
100 g mørk chokolade
1 dl piskefløde
30 g Dansukker glukosesirup
Overtræk
200 g mørk chokolade
40 g kokosmel
2 tsk hindbærstøv

Chokoladetrøfler med hindbær og kokos

Af: Anne au Chocolat

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kom hindbærrene i en gryde og varm op til kogepunktet og si kernerne fra. Hak chokoladen og kom den i en skål. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt.

2
Færdig

Derefter

Varm piskefløde, glukosesirup og 25 g hindbærpure op til kogepunktet og hæld det over chokoladen. Rør rundt fra midten i cirkulære bevægelser til ganachen samler sig. Stavblend gerne til sidst.

3
Færdig

Til sidst

Lad ganachen sætte sig på køl i 4-5 timer og tril da til 15 lige store trøfler. Stil på frost og smelt chokoladen til overtræk imens. Bland kokosmel og hindbærpulver i en skål. Dyp trøflerne i chokolade en ad gangen og vend i det lyserøde kokosmel.

previous
Finskbrød med appelsinskal og mandler
next
Victoria sponge cake med hvid chokolade creme og bagte blommer

Add Your Comment