Kagedej (50 småkager) | |
100 g smør | |
100 g sukker | |
1 ½ spsk. vaniljesukker | |
1 spsk. sirup | |
150 g hvedemel | |
½ tsk. bagepulver | |
50 g mandler | |
50 g hasselnødder | |
Topping | |
1 lille dåse orangemarmelade af fin kvalitet | |
5 g Roquefort pr. portion |
1 Færdig | FørstBland blødt smør med sukker, vaniljesukker, sirup, hvedemel, bagepulver, hakket nødder og mandler. Halvér dejen, og form den i to ruller. Skær nu omkring 40 stykker dej ud, og form dem til småkager, som du lægger på bageplade. Bag kagerne ved 175 grader i cirka 6-8 minutter, eller indtil de er gyldne. |
2 Færdig | OgTag kagerne ud af ovnen, og lad dem køle af på en rist. |
3 Færdig | Til sidstAnret et fad med det ønskede antal småkager, og læg en lille teskefuld marmelade af god kvalitet på hver af dem. Tilføj herefter et stykke Roquefort, og top til sidst med et lille stykke revet appelsin fra marmeladen. |