Chokoladesmåkager med Roquefort

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Kagedej (50 småkager)
100 g smør
100 g sukker
1 ½ spsk. vaniljesukker
1 spsk. sirup
150 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
50 g mandler
50 g hasselnødder
Topping
1 lille dåse orangemarmelade af fin kvalitet
5 g Roquefort pr. portion

Chokoladesmåkager med Roquefort

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland blødt smør med sukker, vaniljesukker, sirup, hvedemel, bagepulver, hakket nødder og mandler. Halvér dejen, og form den i to ruller. Skær nu omkring 40 stykker dej ud, og form dem til småkager, som du lægger på bageplade. Bag kagerne ved 175 grader i cirka 6-8 minutter, eller indtil de er gyldne.

2
Færdig

Og

Tag kagerne ud af ovnen, og lad dem køle af på en rist.

3
Færdig

Til sidst

Anret et fad med det ønskede antal småkager, og læg en lille teskefuld marmelade af god kvalitet på hver af dem. Tilføj herefter et stykke Roquefort, og top til sidst med et lille stykke revet appelsin fra marmeladen.

previous
Foccacia med ricotta og tapenade
next
Scones med hindbærsyltetøj og flødeskum

Add Your Comment