200 g flydende lys chokolade | |
65 g tørrede majskorn (popcorn-majs) | |
2 spsk neutral olie | |
50 g tørrede tranebær | |
50 g usaltede pistacienødder |
1 Færdig | FørstPop majskornene i neutral olie ved middel varme i en gryde med låg eller pop dem i mikroovnen. Hak imens tranebærrene og pistaciekernerne |
2 Færdig | DerefterHæld de færdigpoppede majs op i et dørslag, hvor de afkøles i 15 minutter. |
3 Færdig | OgBland popcorn, tranebær og pistacienødder godt i en stor skål. Hæld den flydende lyse chokolade over og rør godt, til chokoladen er fint fordelt. Hæld straks massen ud på et stykke bagepapir, hvor den skal ligge, til chokoladen er helt kold. |
4 Færdig | Til sidstSkær massen i passende “brud” og pak dem ind i cellofanpakker. Så er de lige til at hænge på fastelavnsriset. Kilde: Mette Blomsterberg |