Chocogren

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 røde skovsyrestilke
20 små blade Verbena
200 g mørk chokolade, 70% Ocoa fra Cacao Barry
150 g kakaosmør
100 g tørrede kirsebær

Chocogren

Af: Daniel McBurnie

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Smelt chokolade og kakaosmør sammen.

2
Færdig

Derefter

Blend de tørrede kirsebær til pulver.

3
Færdig

Og

Dyp skovsyrestilkene i chokoladeblandingen, og drys straks med kirsebærpulveret. Sæt på køl med det samme. Dyp så spidsen af Verbena-bladene i chokoladen.

4
Færdig

Til sidst

Find en passende gren, og bor små huller, der passer til skovsyrestilkene. Sæt forsigtigt ”grenene” på.

previous
Snemandssnacks
next
Beef jerky med chokolade og rødbede

Add Your Comment