Ceviche af havtaske, koriander, avocado og spidskål

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 g havtaske
2 citroner
2 lime
1 bdt. koriander
5 avocadoer
2 spsk jordnøddeolie
2 spsk svampesoja
1 lille spidskål
1 chili
Salt og peber

Ceviche af havtaske, koriander, avocado og spidskål

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær havtasken i tynde skiver. Riv skallen fra limen og citronen ud over. Hæld også saften af limen ud over. Hak en chili meget fint, og lad det stå et par timer på køl.

2
Færdig

Derefter

Flæk avocadoerne, og skrab kødet ud. Blend det til en lind puré, og smag til med salt, peber og citronsaft. Flæk spidskålen på langs. Bræk bladene ud i brud, og marinér dem i jordnøddeolie og soja.

3
Færdig

Til sidst

Anret avocadocremen med fisken ovenpå, læg kålen over, og slut af med urter og lidt havsalt.

previous
Vandmelon-avocadotoast med jordbær og balsamico
next
Mandelcreme, grønkål, rosenkål og soja

Add Your Comment