400 g havtaske | |
2 citroner | |
2 lime | |
1 bdt. koriander | |
5 avocadoer | |
2 spsk jordnøddeolie | |
2 spsk svampesoja | |
1 lille spidskål | |
1 chili | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstSkær havtasken i tynde skiver. Riv skallen fra limen og citronen ud over. Hæld også saften af limen ud over. Hak en chili meget fint, og lad det stå et par timer på køl. |
2 Færdig | DerefterFlæk avocadoerne, og skrab kødet ud. Blend det til en lind puré, og smag til med salt, peber og citronsaft. Flæk spidskålen på langs. Bræk bladene ud i brud, og marinér dem i jordnøddeolie og soja. |
3 Færdig | Til sidstAnret avocadocremen med fisken ovenpå, læg kålen over, og slut af med urter og lidt havsalt. |