Butaniku no geki kara shi age

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

250 g svinebryst
1 frisk, grøn chili
50 g porrer
2 spsk chilisovs
2 spsk risvineddike
1 spsk mirin
1 spsk soja
50 g kartoffelmel
Olie til dybstegning
100 g bambusskud
100 g gulerødder
1 bdt. forårsløg
1 spsk kartoffelmel
2 spsk vand
Friturekoger

Butaniku no geki kara shi age

Af: Tommi Kondo Sasaki

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær svinebrystet i tern på 1 centimeter. Hak chili og porrer. Marinér kødet i chilisovs, risvinseddike, mirin, soja, hakkede porrer og chili.

2
Færdig

Derefter

Mens kødet marinerer, snitter du bambusskud, gulerødder og forårsløg i tynde strimler.

3
Færdig

Og

Varm olien op til 170 grader. Tag kødet op af marinaden, vend kødet i kartoffelmel, og steg det i olien, til det er sprødt.

4
Færdig

Til sidst

Svits grøntsagerne på en pande, tilsæt kødet, tilsæt marinaden, og lad det koge op. Jævn med kartoffelmel og vand.

previous
Karaage
next
Risala(jule)mande(n)

Add Your Comment