250 g svinebryst | |
1 frisk, grøn chili | |
50 g porrer | |
2 spsk chilisovs | |
2 spsk risvineddike | |
1 spsk mirin | |
1 spsk soja | |
50 g kartoffelmel | |
Olie til dybstegning | |
100 g bambusskud | |
100 g gulerødder | |
1 bdt. forårsløg | |
1 spsk kartoffelmel | |
2 spsk vand | |
Friturekoger |
1 Færdig | FørstSkær svinebrystet i tern på 1 centimeter. Hak chili og porrer. Marinér kødet i chilisovs, risvinseddike, mirin, soja, hakkede porrer og chili. |
2 Færdig | DerefterMens kødet marinerer, snitter du bambusskud, gulerødder og forårsløg i tynde strimler. |
3 Færdig | OgVarm olien op til 170 grader. Tag kødet op af marinaden, vend kødet i kartoffelmel, og steg det i olien, til det er sprødt. |
4 Færdig | Til sidstSvits grøntsagerne på en pande, tilsæt kødet, tilsæt marinaden, og lad det koge op. Jævn med kartoffelmel og vand. |