4 skiver brød | |
½ hokkaidogræskar | |
3 spsk olivenolie + lidt ekstra | |
1 lille rødløg | |
15 små blandede tomater | |
2 tsk kokossirup | |
1 håndfuld rucola | |
15 hestebønner (alternativt edamammebønner eller friske ærter) | |
15 blade mynte |
Denne form for snack er perfekt til en aften, hvor venner og familie er inviteret til middag. De kan fungere som bruschetta før selve maden eller som en del af et tapasbord. Blandingen af græskar, tomater og løg afgiver den mest berusende duft, som kun de færreste kan holde sig fra.
1 Færdig | FørstSæt ovnen på 220 °C. Halver græskarret og fjern kernerne. Skær det i skiver og læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom 2 spsk olivenolie ud over og bag i 35 minutter, indtil kødet er mørt. |
2 Færdig | DerefterRist brødet. Skær rødløget i skiver og halver nogle af tomaterne. |
3 Færdig | OgTag græskarret ud af ovnen og lad det køle lidt af. Skær kanterne af og mos græskarkødet med en gaffel. Kom 1 spsk olivenolie og kokossirup samt salt og peber i og mos lidt videre. |
4 Færdig | Til sidstSmør lidt græskarmos på hver af brødskiverne og kom herefter rucola, tomater, løg, bønner og mynte på. Slut af med en lille slat olivenolie på hvert stykke brød. |