Braiseret lammebov

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 hel lammebov med ben
Et par kviste rosmarin og timian
4 hele hvidløg
Et par laurbærblade
20 sorte peberkorn
God havsalt
6 store skalotteløg
1 l rødvin
1 l vand

Braiseret lammebov

Af: Torben Klitbo / Foto: Ditte Isager

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rids lammeboven med en skarp kniv og kom den i en stor, dyb bradepande med resten af ingredienserne.

2
Færdig

Derefter

Dæk med sølvpapir og kom lammeboven i en 150 grader varm ovn i 3-4 timer. Når lammeboven er helt mør, vil den falde fra benet.

3
Færdig

Til sidst

Sigt væden fra, skum for fedt og smag saucen til, mens lammeboven steges sprød ved 200 grader.

previous
Coq au vin
next
Helstegt kylling med hvidløg

Add Your Comment