Boeuf bourguignonne

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stor gulerod
4 fed hvidløg
4 kviste timian
2 laurbærblade
1 flaske rødvin
1 kg oksetykkam
3 spsk hvedemel
24 perleløg
24 champignoner
150 g røget bacon
40 g smør
2 spsk olivenolie
En håndfuld hakket persille

Boeuf bourguignonne

Af: Torben Klitbo / Foto: Ditte Isager

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær gulerod, selleri og bacon i tern på ca. 2x2 cm og pil hvidløg og perleløg.

2
Færdig

Derefter

Kom grøntsagerne i en gryde med olivenolie, hvidløg, perleløg, laurbærblade og champignoner. Svits grøntsagerne, til de har fået farve.

3
Færdig

Og

Tag grøntsagerne op fra panden og sæt dem til side.

4
Færdig

Og

Skær kødet i tern på 4x4 cm og brun det af i den samme pande, som du har brugt til grøntsagerne. Svits kødet i lidt olie, til det har fået en god stegeskorpe.

5
Færdig

Og

Vend melet ned i kødet og kom rødvinen i gryden og lad det simre i ca. 1 time.

6
Færdig

Og

Tilsæt herefter alle grøntsagerne, baconen og krydderurterne og kog sammen med kødet i cirka 30 minutter.

7
Færdig

Til sidst

Kom smør og friskhakket persille i retten og smag til med salt og peber.

previous
Helstegt kylling med hvidløg
next
Risotto med æbler og jordskokker

Add Your Comment