Bønne- og avocadosalat med chili

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

300 g bælgede edamamebønner (eller grønne ærter)
2 avocadoer i skiver
1 æble i skiver
1 julesalat i skiver
1 håndfuld feldsalat eller babyspinat
125 g blåbær (eller kerner fra ½ granatæble)
1 bundt purløg, fintklippet
Dressing
4 spsk olivenolie
6 spsk limesaft
½ tsk tørret knust chili
1 tsk sukker
1½-2 tsk groft havsalt
½-1 tsk friskkværnet peber
Tilbehør
Friske koriander- og/eller mynteblade

Bønne- og avocadosalat med chili

Af: Hanne Holm / Foto: Torsten Graae

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Hæld rigeligt kogende vand (tilsat lidt salt) over bønnerne. Lad dem stå i 2 minutter og hæld vandet fra. Skyl bønnerne under rindende vand og stil dem til side.

2
Færdig

Derefter

Klargør de andre grøntsager og bland dem med bønnerne i en skål.

3
Færdig

Og

Bland en dressing af olie, limesaft, chili og sukker og smag til med salt og peber.

4
Færdig

Til sidst

Hæld dressingen over og blandt godt, drys med grønt og servér evt. sammen med godt brød eller som tilbehørsret.

previous
Jubilee sour
next
Nudelsuppe med kylling og friske urter

Add Your Comment