120 g usaltet smør | |
100 g brun farin | |
100 g sukker | |
260 g hvedemel | |
5 g salt | |
1 lille tsk bagepulver | |
1 tsk natron | |
1 æg | |
Korn fra 1 vaniljestang | |
100 g macadamianødder | |
20 lyse vindruer bagt naten over ved 50 grader | |
1 spsk knuste kakaobønner |
1 Færdig | FørstForvarm ovnen med varmluft til 175 grader, og smør en lille bradepande med lidt smør. |
2 Færdig | DerefterBland smeltet smør, sukker og vanilje, og stil det til side. Bland nu den brune farin med de resterende tørre ingredienser, og pisk ægget i. |
3 Færdig | OgSmørblandingen røres i, til dejen til massen er sej og ensartet. Tilsæt macadamianødderne, og hæld dejen i den smurte bradepande. Bag i 15-20 minutter, eller til at man kan stikke en kniv i dejen, uden den hænger ved. |
4 Færdig | Til sidstKøl kagen af, så den er lun, når den serveres. Servér med hjemmerørt is eller sorbet, dehydrerede druer og kakaobønner. |