Blondie med macadamianødder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

120 g usaltet smør
100 g brun farin
100 g sukker
260 g hvedemel
5 g salt
1 lille tsk bagepulver
1 tsk natron
1 æg
Korn fra 1 vaniljestang
100 g macadamianødder
20 lyse vindruer bagt naten over ved 50 grader
1 spsk knuste kakaobønner

Blondie med macadamianødder

Af: Adrien Norwood

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Forvarm ovnen med varmluft til 175 grader, og smør en lille bradepande med lidt smør.

2
Færdig

Derefter

Bland smeltet smør, sukker og vanilje, og stil det til side. Bland nu den brune farin med de resterende tørre ingredienser, og pisk ægget i.

3
Færdig

Og

Smørblandingen røres i, til dejen til massen er sej og ensartet. Tilsæt macadamianødderne, og hæld dejen i den smurte bradepande. Bag i 15-20 minutter, eller til at man kan stikke en kniv i dejen, uden den hænger ved.

4
Færdig

Til sidst

Køl kagen af, så den er lun, når den serveres. Servér med hjemmerørt is eller sorbet, dehydrerede druer og kakaobønner.

previous
Laksesuppe
next
Braiseret svinenakkefilet med røget marv, rosenpeber, persille og Pommes Anna

Add Your Comment