• Home
  • Efterår
  • Blomkålssne med radiser, gulerødder og estragon
Blomkålssne med radiser, gulerødder og estragon

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 blomkålshoved
1 æble
2 bdt. radiser
10 stk. små gulerødder
1 bdt. estragon
1 spsk æblecidereddike
4 spsk rapsolie
Saften af en citron

Blomkålssne med radiser, gulerødder og estragon

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Fjern det værste af stilken på blomkålshovedet, og skær det resterende i små buketter.

2
Færdig

Derefter

Blend dem i en foodprocessor for fuld kraft, til blomkålen får en størrelse som for eksempel ris.

3
Færdig

Og

Snit radiserne og gulerødderne på langs, og skær æblet i små tern.

4
Færdig

Til sidst

Rør en dressing af eddike, olie og citronsaft, og bland alle ingredienserne med dressingen til en flot, farverig salat.

previous
Vildtragout med græskar
next
Dalar-risotto med smørstegte skorzonerødder

Add Your Comment