1 stor plade butterdej | |
1 kg oksemørbrad | |
8 skiver parmaskinke | |
8 store portobellosvampe | |
1 dl dijonsennep | |
2 æg | |
Spinat | |
Sky | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstBlend portobellosvampene i en foodprocessor og steg dem på en tør pande, så alt vandet forsvinder. Stil dem herefter på køl. |
2 Færdig | DerefterBrun mørbraden godt af på alle sider og smør den med dijonsenneppen og stil den på køl. |
3 Færdig | OgLæg alle skiverne af parmaskinken ud på et stykke plastikfilm. Smør de blendede portobellosvampe ud i et tyndt lag på skinken, så det dækker. Læg mørbraden i midten af skiverne og rul dem om mørbraden ved hjælp af plastikfilmen, så det bliver til en pølse. Stil den så på køl i ca. 1 time. |
4 Færdig | OgRul butterdejen ud med en kagerulle og pensl med et af æggene. Læg mørbraden i midten af en bageplade og rul butterdejen omkring. Pensl toppen af butterdejen med det andet æg og bag i 20 minutter ved 180 grader. |
5 Færdig | OgTag den ud og lad den hvile i 10 minutter. Skru ovnen op på 220 grader. Giv den så 5 minutter ved 220 grader og lad den herefter hvile et lunt sted i 10 minutter før servering. |
6 Færdig | Til sidstServér med stegt spinat og sky. |