Beef Wellington

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stor plade butterdej
1 kg oksemørbrad
8 skiver parmaskinke
8 store portobellosvampe
1 dl dijonsennep
2 æg
Spinat
Sky
Salt og peber

Beef Wellington

Af: Torben Klitbo & Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Blend portobellosvampene i en foodprocessor og steg dem på en tør pande, så alt vandet forsvinder. Stil dem herefter på køl.

2
Færdig

Derefter

Brun mørbraden godt af på alle sider og smør den med dijonsenneppen og stil den på køl.

3
Færdig

Og

Læg alle skiverne af parmaskinken ud på et stykke plastikfilm. Smør de blendede portobellosvampe ud i et tyndt lag på skinken, så det dækker. Læg mørbraden i midten af skiverne og rul dem om mørbraden ved hjælp af plastikfilmen, så det bliver til en pølse. Stil den så på køl i ca. 1 time.

4
Færdig

Og

Rul butterdejen ud med en kagerulle og pensl med et af æggene. Læg mørbraden i midten af en bageplade og rul butterdejen omkring. Pensl toppen af butterdejen med det andet æg og bag i 20 minutter ved 180 grader.

5
Færdig

Og

Tag den ud og lad den hvile i 10 minutter. Skru ovnen op på 220 grader. Giv den så 5 minutter ved 220 grader og lad den herefter hvile et lunt sted i 10 minutter før servering.

6
Færdig

Til sidst

Servér med stegt spinat og sky.

previous
Bread & butter pudding
next
Shepherd’s pie

Add Your Comment