BBQ-hotdog med kalkun

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g kalkunbryst stegt i Coca Cola
Hjemmelavet BBQ-sauce
5-6 ramsløg
1 Granny Smith æble
1 lille rødkål
Olivenolie
Hjemmelavet BBQ-sauce
2 spsk kokosolie
1 dl vand
180 g tomatpuré
½ dl æblecidereddike
2 spsk melasse
1 dl ahornsirup eller honning
1 ½ spsk løgpulver
½ spsk hvidløgspulver
½ tsk chilipulver
½ tsk cayennepeber
1 tsk salt
½ tsk naturlig, flydende røg
2 spsk pureret, rå kalkunlever (valgfrit)

BBQ-hotdog med kalkun

Af: Danny Christensen / Foto: Danny Christensen & Nick Dabas

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at blande alle ingredienserne til BBQ-saucen i en gryde over medium-høj varme under omrøring. Bring gryden i kog, fjern den fra varmen, og lad den afkøle.

2
Færdig

Derefter

Med fingrene trævler du kalkunbrystet. Anbring kødet i en skål, og hæld rigeligt med BBQ-sauce over. Massér saucen godt ind i kødet, og lad det trække i 30 minutter ved stuetemperatur.

3
Færdig

Og

Riv æblet, separér rødkålsbladene, og skyl dem i koldt vand. Fjern bladene fra ramsløgene, og skær dem i tynde skiver på langs.

4
Færdig

Og

Hæld godt med olivenolie i en pande, og varm den op under medium varme. Når olien begynder at ryge lidt, kommer du ramsløgene i – lad dem karamellisere til let brune på begge sider.

5
Færdig

Og

Tag ramsløgene af panden, og øg varmen til medium/ høj. Tilføj kalkunkødet, og lad det stege i 2-3 minutter, inden du rører rundt. Sukkeret i saucen skal karamellisere og blive en smule sort.

6
Færdig

Til sidst

Form et kålblad som et hotdogbrød i hånden, og kom kalkun, ramsløg og revet æble i. Spis, og skyl ned med kold Budweiser.

previous
Asiatisk kalkunsalat
next
Helstegt kalkunbryst med Coca Cola

Add Your Comment