• Home
  • Forret
  • Bagte rødbeder med peberrod, tykmælk og brøndkarse
Bagte rødbeder med peberrod, tykmælk og brøndkarse

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 store, runde, økologiske rødbeder
2 spsk rapsolie
2 cm frisk peberrod, revet
1 dl tykmælk
1 stor håndfuld brøndkarse

Bagte rødbeder med peberrod, tykmælk og brøndkarse

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skræl rødbederne, og giv dem bagefter et kort opkog. Skær dem i rustikke stykker, vend dem i rapsolie, og bag dem ved 200 grader i cirka 15 minutter.

2
Færdig

Til sidst

Rør imens en dressing af tykmælk og peberrod. Servér de lune rødbeder i fadet, hæld tykmælksdressing på lige før servering, og pynt til sidst med masser af brøndkarse.

previous
Bagt græskar med friteret grønkål, feta, appelsin og rugbrød
next
Grillet savojkål med sprængt and, æble og blåost

Add Your Comment