• Home
  • Efterår
  • Bagte portobellosvampe med rosmarin, honning og gedeost
Bagte portobellosvampe med rosmarin, honning og gedeost

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 stk portobellosvampe
100 g gedeost
1 spsk olivenolie
2 stilke frisk rosmarin
1 tsk akaciehonning
Salt og peber

Bagte portobellosvampe med rosmarin, honning og gedeost

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kassér stokkene fra svampene, og vend dem i olivenolie.

2
Færdig

Derefter

Læg dem med lamellerne opad på en bageplade, og smuldr gedeosten på dem.

3
Færdig

Og

Drys rosmarin, salt peber og lidt ekstra olie over.

4
Færdig

Og

Bag svampene i 8 minutter ved 200 grader.

5
Færdig

Til sidst

Servér dem let nedkølede, og dryp inden servering lidt akaciehonning over dem

previous
Smoothie bowl med jordbær og kokos
next
Croque madame

Add Your Comment