• Home
  • Dansk
  • Bagte blommer med creme anglaise og wienerbrødsrester
Bagte blommer med creme anglaise og wienerbrødsrester

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Blommer
350 g sukker
2 vaniljestænger
½ l sødmælk
½ l piskefløde
10 æggeblommer
Daggammelt wienerbrød

Bagte blommer med creme anglaise og wienerbrødsrester

Af: Lennart Ribers

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog mælk og fløde op med lidt under halvdelen af sukkeret. Kom korn fra den ene vaniljestang i. Lad sukkeret smelte. Pisk æggeblommerne lyse med resten af sukkeret. Tilsæt den kogende mælk under kraftig omrøring. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog op under omrøring. Pas på, det ikke bliver for varmt, da cremen ikke må komme over 81 grader. Køl af.

2
Færdig

Derefter

Bland rørsukker med vaniljekorn fra den anden stang. Halvér blommerne, og vend dem godt i sukkeret. Put dem i et fad, og bag dem i ovnen ved 180 grader i cirka 20 minutter - eller til de er møre.

3
Færdig

Til sidst

Skær wienerbrød (evt. en croissant) i stykker, og varm det på panden med lidt smør. Anret og servér.

previous
Nakkefilet med græskar, grønkål og kartoffelmos
next
Grønkålschips

Add Your Comment