4 store bøffelhjertetomater | |
2 vaniljestænger | |
2 spsk brun farin | |
Skal af 1 citron | |
2 spsk vand | |
50 g pasteuriserede æggehvider | |
100 g flormelis | |
500 g yoghurt 10% | |
50 g flormelis | |
3 blade husblas | |
1 sifon og 1 patron |
1 Færdig | FørstSkær en to centimeter tyk skive af hver tomat. Drys tomatskiven med brun farin, vanilje, citronskal og vand. Skiverne bages ved 200 grader i 20 minutter. |
2 Færdig | DerefterPisk æggehviderne luftige, og tilsæt flormelis lidt efter lidt. Når marengsen er pisket stiv, hældes den på sprøjtepose. |
3 Færdig | OgUdblød husblassen i koldt vand, og vend yoghurten med flormelissen. Når husblassen er blød, lunes den med en smule yoghurt, vendes i massen og hældes på sifon. |
4 Færdig | Til sidstAnret tomaten oven på den luftige yoghurt. Marengsen sprøjtes ud i små dutter og brændes med en gasbrænder. |