1 kvalitetsbrød | |
3 æg | |
2 spsk sukker | |
200 g hvedemel | |
3 dl sødmælk | |
1 håndfuld pekannødder | |
Smør til stegning | |
1 tsk stødt kanel | |
Flormelis | |
1 l pistacieis af høj kvalitet eller anden nøddeis | |
1 spsk honning |
1 Færdig | FørstSkær et brød i én centimeter tykke skiver. Gerne et surdejsbrød eller andet brød med god smag. Pisk en pandekagedej, og vend brødskiverne heri. |
2 Færdig | DerefterSteg de ”arme riddere” i smør og olie ved middelvarme. De skal være lækre gyldne og sprøde. Drys eventuelt med lidt flormelis for at karamellisere brødet. |
3 Færdig | Til sidstRist pekannødderne i honning og lidt kanel. Når de ”arme riddere” er færdige, drysses de med hakkede pekannødder, honning hældes over og isen serveres til. |