Anismarineret ananas med skyrcreme

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stk. moden ananas
1 dl rørsukker
5-6 stk. hel stjerneanis
3 dl vand
1 l skyr
1 vaniljestang
2 spsk akaciehonning

Anismarineret ananas med skyrcreme

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær skrællen af ananassen, og kassér stokken i midten. Del ananassen i 4 ’bjælker’, og skær derefter hvert stykke i tynde skiver.

2
Færdig

Derefter

Kog en lage på vand, sukker og hele stjerneanis. Lagen skal koge i 10-15 minutter, eller til den tykner let.

3
Færdig

Og

Hæld lagen i en ny skål, og tilsæt ananasskiverne. Lad hele herligheden trække i godt en time.

4
Færdig

Og

Rør imens en creme på skyr, de skrabede vaniljekorn fra vaniljestangen samt akaciehonning.

5
Færdig

Til sidst

Hæld lagen fra ananassen, og servér den med cremen af skyr som et sundt alternativ til en ’julet’ afslutning på julefrokosten.

previous
Fyldte chokolader med grangelé
next
Grønkålssalat med æble, hasselnødder og syltede rødløg

Add Your Comment