2 stk. andebryster | |
1 plade butterdej | |
1 butternutgræskar | |
2 løg | |
1 hvidløg | |
1 dåse flåede cherrytomater | |
1 dl udblødte, hvide bønner | |
1 porre | |
1 æg | |
1 bdt. rosmarin |
1 Færdig | FørstSkær alle grøntsagerne samt andebrysterne i rustikke stykker. Rist det hele godt igennem, så det får god farve. Tilsæt hakket rosmarin og cherrytomater. Tilsæt så de hvide bønner, og lad det hele simre og koge lidt ind. Hæld eventuelt lidt vand over, hvis det koger lidt tørt. Smag til med salt og peber. |
2 Færdig | DerefterHæld massen i en smurt tærteform. Rul butterdejen over, så den dækker cirka 1 centimeter ud over kanten på fadet. Smør med et pisket æg, og bag ved 200 grader i cirka 20-25 minutter. ”Tærtelåget” skal være gyldent og sprødt, så hold øje med det. |
3 Færdig | Til sidstNår tærten er færdig, har den godt af at trække 5-10 minutter. Servér eventuelt med grillet brød og en grøn salat til. |