Andetærte med hvide bønner, græskar og tomat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 stk. andebryster
1 plade butterdej
1 butternutgræskar
2 løg
1 hvidløg
1 dåse flåede cherrytomater
1 dl udblødte, hvide bønner
1 porre
1 æg
1 bdt. rosmarin

Andetærte med hvide bønner, græskar og tomat

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær alle grøntsagerne samt andebrysterne i rustikke stykker. Rist det hele godt igennem, så det får god farve. Tilsæt hakket rosmarin og cherrytomater. Tilsæt så de hvide bønner, og lad det hele simre og koge lidt ind. Hæld eventuelt lidt vand over, hvis det koger lidt tørt. Smag til med salt og peber.

2
Færdig

Derefter

Hæld massen i en smurt tærteform. Rul butterdejen over, så den dækker cirka 1 centimeter ud over kanten på fadet. Smør med et pisket æg, og bag ved 200 grader i cirka 20-25 minutter. ”Tærtelåget” skal være gyldent og sprødt, så hold øje med det.

3
Færdig

Til sidst

Når tærten er færdig, har den godt af at trække 5-10 minutter. Servér eventuelt med grillet brød og en grøn salat til.

previous
Tlayuda
next
Gråand, hybenkompot, rosenkål og brunet smør

Add Your Comment