4 cl Baileys | |
3 cl koldbryg | |
3 cl karamelsirup | |
Karamel | |
Havsalt i flager | |
Knust mælkechokolade | |
Karamelsirup | |
1 kop sukker | |
¼ kop honning | |
⅓ kop vand | |
2 tsk havsalt |
1 Færdig | FørstStart med at lave din karamelsirup. Bland sukker, honning og 1/3 af vandet i en saucepande. Varm det op, og lad det koge, indtil det får en mørk og gylden karamelfarve. Tilføj resten af vandet af tre omgange. Kog det ind, og tilføj salt. Kom herefter blandingen i køleskabet, indtil massen er kold. Opbevares i køleskab. |
2 Færdig | Til sidstKom nu Baileys, koldbryg og karamelsirup i en shaker med is, ryst den godt, og hæld i et frossent glas. Pynt med små stykker karamel, knust mælkechokolade og havsalt. |