Bunden | |
225 g smør | |
100 g smør i små stykker | |
Koldt vand | |
Fyld | |
4-5 Melrose-æbler | |
½ tsk stødt nellike | |
1 tsk kanel | |
¼ revet muskatnød | |
50 g lyst, brunt sukker | |
1 håndfuld brombær | |
Glasur | |
1 æg - delt i hvide og blomme |
1 Færdig | FørstForvarm en ovn på 200 grader. Bland smør og mel med fingrene i en skål, og tilsæt vand, til dejen bliver glat. |
2 Færdig | DerefterBland fyldet sammen i en skål. Rul dejen ud, og skær cirkler ud på cirka 10 centimeter, og læg dem på en letsmurt bageplade. Du kan også trykke dem ud med et glas. |
3 Færdig | OgPensl tærtebundene med en æggeblomme, så de ikke bliver bløde af æblesaften. Fordel frugtblandingen på tærtebundene, og bøj kanterne op omkring. |
4 Færdig | Til sidstStil tærterne i ovnen, og bag dem i 30 minutter, eller til de er gyldne. Tip: Pensl tærterne med æggehvide før bagning, så bliver de mere gyldne og lækre. |