Æbletærter med brombær

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Bunden
225 g smør
100 g smør i små stykker
Koldt vand
Fyld
4-5 Melrose-æbler
½ tsk stødt nellike
1 tsk kanel
¼ revet muskatnød
50 g lyst, brunt sukker
1 håndfuld brombær
Glasur
1 æg - delt i hvide og blomme

Æbletærter med brombær

Af: Olivia Stahly / Foto: Marte Kopperud / Oversættelse: Maja Kloster Søndergaard

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Forvarm en ovn på 200 grader. Bland smør og mel med fingrene i en skål, og tilsæt vand, til dejen bliver glat.

2
Færdig

Derefter

Bland fyldet sammen i en skål. Rul dejen ud, og skær cirkler ud på cirka 10 centimeter, og læg dem på en letsmurt bageplade. Du kan også trykke dem ud med et glas.

3
Færdig

Og

Pensl tærtebundene med en æggeblomme, så de ikke bliver bløde af æblesaften. Fordel frugtblandingen på tærtebundene, og bøj kanterne op omkring.

4
Færdig

Til sidst

Stil tærterne i ovnen, og bag dem i 30 minutter, eller til de er gyldne.

Tip: Pensl tærterne med æggehvide før bagning, så bliver de mere gyldne og lækre.

previous
Æblekompot med vanilje, kanel og kardemomme
next
Æble- og valnøddesmuldredejstærte

Add Your Comment