Æble- og kanelkage

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

175 g hvedemel
100 g sukker
1 tsk bagepulver
175 g smør
2 stk. æg
4-5 Idared-æbler
2 spsk sukker
Kanel
½ dl hakkede mandler
2 ½ dl fløde
2 tsk sukker

Æble- og kanelkage

Af: Olivia Stahly / Foto: Marte Kopperud / Oversættelse: Maja Kloster Søndergaard

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland alt det tørre i en skål, og smuldr smørret i. Pisk æggene let, og rør dem i dejen.

2
Færdig

Derefter

Fordel dejen i en rund kageform på cirka 24 centimeter. Skræl, og skær æblerne i både. Fordel bådene i dejen, og drys sukker, kanel og hakkede mandler over.

3
Færdig

Til sidst

Bag kagen ved 180 grader i 30 minutter. Server kagen varm med kold flødeskum.

previous
Hjemmelavet æblesaft lavet på saftkoger
next
Æblekompot med vanilje, kanel og kardemomme

Add Your Comment