• Home
  • Dansk
  • Torsk med svampe a la creme og tyttebær
Torsk med svampe a la creme og tyttebær

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

600 g torskefilet
400 g markchampignoner
2 ½ dl piskefløde
400 g aspargeskartofler
75 g tyttebær (frost)
30 g sukker
1 lille bundt persille
Olie

Torsk med svampe a la creme og tyttebær

Af: Andreas Taus Nielsen / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Forvarm ovnen til 165 grader. Bland tyttebærene med sukkeret og lad dem stå lunt. Skyl kartoflerne og skær dem i skiver, ca. 0,5 cm. Kog dem møre i saltet vand, hæld vandet fra og lad kartoflerne stå i gryden med låg over.

2
Færdig

Derefter

Skyl og hak persillen. Rens torskefileterne for skind og ben og skær dem i 4 lige store stykker, buk evt. fileterne sammen på midten, hvis de er meget tynde.

3
Færdig

Og

Rens champignonerne og rist dem let på en pande. Tilsæt fløden og reducer, til konsistensen er cremet. Læg torskestykkerne i et fad hæld lidt olie samt salt og peber over og sæt torsken i ovnen - giv den ca. 8 minutter. Når torsken er glasklar i midten er den færdig.

4
Færdig

Til sidst

Smag de stuvede svampe til med salt og peber og tilsæt persillen. Anret torsken oven på svampe og kartofler og kom lidt tyttebær ved på tallerkenen.

previous
Saltimbocca med salat og blød polenta
next
Hot gin punch

Add Your Comment