600 g torskefilet | |
400 g markchampignoner | |
2 ½ dl piskefløde | |
400 g aspargeskartofler | |
75 g tyttebær (frost) | |
30 g sukker | |
1 lille bundt persille | |
Olie |
1 Færdig | FørstForvarm ovnen til 165 grader. Bland tyttebærene med sukkeret og lad dem stå lunt. Skyl kartoflerne og skær dem i skiver, ca. 0,5 cm. Kog dem møre i saltet vand, hæld vandet fra og lad kartoflerne stå i gryden med låg over. |
2 Færdig | DerefterSkyl og hak persillen. Rens torskefileterne for skind og ben og skær dem i 4 lige store stykker, buk evt. fileterne sammen på midten, hvis de er meget tynde. |
3 Færdig | OgRens champignonerne og rist dem let på en pande. Tilsæt fløden og reducer, til konsistensen er cremet. Læg torskestykkerne i et fad hæld lidt olie samt salt og peber over og sæt torsken i ovnen - giv den ca. 8 minutter. Når torsken er glasklar i midten er den færdig. |
4 Færdig | Til sidstSmag de stuvede svampe til med salt og peber og tilsæt persillen. Anret torsken oven på svampe og kartofler og kom lidt tyttebær ved på tallerkenen. |