Hot cranny

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 cl gylden rom (fx Mount Gay Eclipse)
2 cl falernum (fx John D. Taylor eller Bitter Thruth)
2 cl friskpresset citronjuice
9 cl tranebærnektar
1 cl vaniljesirup Opløs 250 gram sukker i 1 ½ dl varmt vand. Tag en halv bourbonvaniljestang og skrab vaniljefrøene ud, som tilsættes sukkerlagen sammen med vaniljestangen. Hold varm på laveste blus i 30 minutter, må ikke koge. Køl af.
1 stænk orange bitter
Pynt
Appelsinskal

Hot cranny

Af: Nick Kobbernagel Hovind / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Fremgangsmåde

Temperer et vinglas med lidt kogende vand og varm tranebærnektaren op i en lille gryde, må ikke koge. Hæld det varme vand fra vinglasset og bland rom, falernum, citronjuice, orange bitter og sirup i det varme vinglas. Hæld den varme tranebærnektar over blandingen i vinglasset og rør rundt. Pynt: Pres olierne fra den tynde appelsinskræl mellem tommel- og pegefinger, så de lægger sig på overfladen af den varme drink. Kom skrællen i drinken og server straks.

previous
Hot gin punch
next
Whisky toddy

Add Your Comment