Andelevermousse express

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

150 g andelever
75 g kantareller
1 skalotteløg
50 g smør
Salt og friskkværnet peber
1 tsk god balsamico
1 spsk god rapsolie
1 æble i meget fine tern
Sprødristet brød
Friske salater

Andelevermousse express

Af: Casper Harboe / Fotos: Claes Bech-Poulsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Steg andeleverne i lidt smør, til de tager farve. Tilsæt kantareller og finthakket skalotteløg.

2
Færdig

Derefter

Kom alt i en foodprocessor og blend med smørret. Smag til med salt, peber og en lille smule balsamico.

3
Færdig

Til sidst

Anret på sprødristet brød med salat, finthakket æble og olie/ balsamico omkring.

previous
And og æble, kantarel og peberrod
next
Syltede andelår med saltbagt selleripuré

Add Your Comment