And og æble, kantarel og peberrod

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 vildandebryster
200 g kantareller
4 skalotteløg
2 æbler
Lidt smør til stegning
Friskhøvlet peberrod efter temperament

And og æble, kantarel og peberrod

Af: Casper Harboe / Fotos: Claes Bech-Poulsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Krydr andebrysterne med salt og peber og steg dem på skindsiden, til de er gyldne - ca. 5 minutter. Vend dem og lad dem stege 5 minutter mere. Tag dem af panden og hold dem varme.

2
Færdig

Derefter

Skær æbler i skiver og steg dem på panden med kvarte skalotter og kantareller, til alt har taget farve.

3
Færdig

Til sidst

Skær andebryst i skiver og anret med æble, løg og kantareller. Drys høvlet peberrod over retten efter temperament.

previous
Vildand og waldorf
next
Andelevermousse express

Add Your Comment