375 g hvedemel | |
200 g vand | |
½ dl olivenolie | |
10 g gær | |
10 g fint salt | |
8-10 kartofler | |
100 g mascarpone | |
Et par kviste rosmarin | |
Lidt god olivenolie |
1 Færdig | FørstLav først pizzadejen: Udblød gæren i lunkent vand og tilsæt de resterende ingredienser. Ælt dejen grundigt i 10 minutter og sæt den til hævning et lunt sted 1 time. Del dejen i 4 stykker, som formes til boller |
2 Færdig | DerefterRul pizzadejen ud med en kagerulle i lidt mel. Spred lidt mascarpone ud på hver pizza. |
3 Færdig | OgLav tynde skiver af de rå kartofler på en mandolin. Kom en smule olie, havsalt og lidt plukket rosmarin på kartoflerne. |
4 Færdig | Til sidstBag pizzaerne i en forvarmet ovn i ca. 10 minutter ved 250 grader. |