Pizza med kartofler og rosmarin

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

375 g hvedemel
200 g vand
½ dl olivenolie
10 g gær
10 g fint salt
8-10 kartofler
100 g mascarpone
Et par kviste rosmarin
Lidt god olivenolie

Pizza med kartofler og rosmarin

Af: Torben Klitbo & Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Lav først pizzadejen:

Udblød gæren i lunkent vand og tilsæt de resterende ingredienser. Ælt dejen grundigt i 10 minutter og sæt den til hævning et lunt sted 1 time. Del dejen i 4 stykker, som formes til boller
og hæver i køleskabet natten over.

2
Færdig

Derefter

Rul pizzadejen ud med en kagerulle i lidt mel. Spred lidt mascarpone ud på hver pizza.

3
Færdig

Og

Lav tynde skiver af de rå kartofler på en mandolin. Kom en smule olie, havsalt og lidt plukket rosmarin på kartoflerne.

4
Færdig

Til sidst

Bag pizzaerne i en forvarmet ovn i ca. 10 minutter ved 250 grader.

previous
Saras hummersuppe
next
Ølkage med pæremousse og ingefær

Add Your Comment