1 kylling | |
40 fed hvidløg (cirka 2-3 hele hvidløg) | |
½ citron | |
Frisk rosmarin | |
Olivenolie eller anden god olie | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstIndstil ovnen på 200 grader. Læg kyllingen i et ovnfast fad sammen med de upillede hvidløg og citronskiver. Drys med frisk rosmarin, en smule olie samt salt og peber. |
2 Færdig | DerefterSteg kyllingen i ovnen i cirka 1 time og 30 minutter. Tjek, om kyllingen er færdig – kødet skal slippe benet. Gør det ikke det, så giv den lidt ekstra i ovnen. |
3 Færdig | OgAnret kyllingen på tallerkner eller et serveringsfad. Hæld stegeskyen fra det ovnfaste fad over i en lille skål, skum den for fedt og hæld resten over kyllingen. |
4 Færdig | Til sidstServér med kartoffelpuré og salat. |