1 kylling | |
125 g bacon | |
4 fed hvidløg | |
200 g perleløg | |
2 gulerødder | |
250 g champignoner | |
Et par kviste timian | |
3 laurbærblade | |
En håndfuld hakket persille | |
50 g mel | |
½ l god rødvin |
1 Færdig | FørstPartér kyllingen i 8 stykker. Skær bacon i tern og rist dem i en stor gryde med tyk bund, tilsæt hvidløg i skiver, pillede perleløg og gulerod i tern (1x1 cm) og steg det en smule. |
2 Færdig | DerefterTag det op af gryden og læg kyllingestykkerne ned i gryden med skindsiden nedad og rist dem, til de er gyldne. |
3 Færdig | OgTag kyllingestykkerne op og læg grøntsagerne i bunden af gryden sammen med timian og laurbær. Læg kyllingestykkerne ovenpå og sigt lidt mel ud over kyllingestykkerne. |
4 Færdig | OgHæld rødvin ved, læg låg på gryden og lad det koge ved svag varme i ca. 40-45 minutter. |
5 Færdig | Til sidstSmag til med salt, peber og en god klat smør og drys med hakket persille. |