Biksemad

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 løg
4 store, kogte bagekartofler
600 g steg fra dagen før (oksefilet, flæskesteg - alt går i en biks)
3 laurbærblade
Lidt frisk timian
4 æg (til spejlæg)
Worcestershire sauce
HP sauce
Smør

Biksemad

Af: Torben Klitbo og Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Hak løgene i store tern og kom dem på en pande med tern af kartofler og kød.

2
Færdig

Derefter

Tilsæt laurbærblade og lidt frisk timian og steg det i ca. 15 minutter i godt med smør.

3
Færdig

Og

Smag til med de to saucer, salt og peber.

4
Færdig

Til sidst

Steg spejlæggene i en smule smør og servér til biksen.

previous
Lammekoteletter med confiteret løg og gremolata
next
Jordskokkesuppe

Add Your Comment