Æblecrumble med bær

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 g skrællede æbler i tern
200 g mørke bær
150 g sukker
75 g smør
2 ½ dl havregryn
Evt. lidt vaniljestang eller sukker

Æblecrumble med bær

Af: Torben Klitbo og Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Læg æblerne og bærrene i små ildfaste fade. Hvis bærrene er meget sure, så giv dem lidt sukker.

2
Færdig

Derefter

Rør de øvrige ingredienser til smuldredejen grundigt sammen.

3
Færdig

Og

Smuldr dejen over frugterne og pres den lidt ned mellem dem.

4
Færdig

Til sidst

Bag i 20-25 minutter ved 200 grader.

previous
Spicy kyllingelår med yoghurt, løg og mynte
next
Pain Perdu med svesker og creme anglaise

Add Your Comment