Pebernødder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

375 g mel
½ tsk bagepulver
1 tsk stødt ingefær
⅛ tsk peber
125 g smør
125 g lys farin
1 æg
4 spsk piskefløde

Nutritional information

Pebernødder

Af: Bodil Klitbo / Foto: Ditte Isager / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Sigt mel, bagepulver, ingefær og peber sammen. Hak det kolde smør i med en kniv.

2
Færdig

Derefter

Rør farin og æg til en æggesnaps og tilsæt fløden. Ælt alle ingredienser sammen.

3
Færdig

Og

Rul dejen ud i pølser, der er ca. 2 cm i diameter, på et melstrøet bord. Snit pølserne i stykker på 2 cm. Skub pebernødderne ned på en plade belagt med bagepapir og ryst dem fra hinanden.

4
Færdig

Til sidst

Bag pebernødderne i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 15 minutter.

previous
Kanel-panna cotta med krydderpære
next
Vaniljekranse

Add Your Comment