800 g lammebryst uden ben | |
300 g lammebrisler | |
800 g hvide asparges | |
½ bdt. ramsløg | |
Citrongremolata | |
2 dl hvidvin | |
½ bdt. rosmarin | |
3 skalotteløg | |
½ bdt. timian | |
1 l vand | |
Topping | |
Citron |
1 Færdig | FørstSteg brystet i en bradepande med lidt olie og groftskåret skalotteløg, til det får en flot lysebrun farve. Tilsæt hvidvin, og reducér det til sirup. Tilsæt nu timian, rosmarin og vand. Braisér i en ovn på 150 grader i 1 ½ time, til det bliver godt mørt. |
2 Færdig | DerefterKøl kødet ned, og sæt det på pres, til det er helt koldt. Skær det i tilpas stykker, og steg det igen, når du skal varme det op lige før servering. |
3 Færdig | OgLammeskyen fra panden reducerer du og smager til med salt og peber. Brislerne udvander du i to timer, inden du koger dem op i 2 minutter med koldt vand fra start. Køl dem ned, pil urenhederne væk, og steg dem i smør, til de er sprøde og lysebrune i farven. |
4 Færdig | OgSkræl aspargesene, og damp dem sprøde med lidt smør i 5 minutter. |
5 Færdig | Til sidstAnret en tallerken med bryst, brisler, asparges og lammesky. Drys med gremolata, og pynt med lidt rødkål eller rød salat. |