• Home
  • Efterår
  • Stegt lammebryst og lammebrisler med hvide asparges
Stegt lammebryst og lammebrisler med hvide asparges

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

800 g lammebryst uden ben
300 g lammebrisler
800 g hvide asparges
½ bdt. ramsløg
Citrongremolata Citronskal, små brødcroutoner, ramsløg og hakket persille blandet sammen
2 dl hvidvin
½ bdt. rosmarin
3 skalotteløg
½ bdt. timian
1 l vand
Topping
Citron

Stegt lammebryst og lammebrisler med hvide asparges

Af: Francis Cardenau

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Steg brystet i en bradepande med lidt olie og groftskåret skalotteløg, til det får en flot lysebrun farve. Tilsæt hvidvin, og reducér det til sirup. Tilsæt nu timian, rosmarin og vand. Braisér i en ovn på 150 grader i 1 ½ time, til det bliver godt mørt.

2
Færdig

Derefter

Køl kødet ned, og sæt det på pres, til det er helt koldt. Skær det i tilpas stykker, og steg det igen, når du skal varme det op lige før servering.

3
Færdig

Og

Lammeskyen fra panden reducerer du og smager til med salt og peber. Brislerne udvander du i to timer, inden du koger dem op i 2 minutter med koldt vand fra start. Køl dem ned, pil urenhederne væk, og steg dem i smør, til de er sprøde og lysebrune i farven.

4
Færdig

Og

Skræl aspargesene, og damp dem sprøde med lidt smør i 5 minutter.

5
Færdig

Til sidst

Anret en tallerken med bryst, brisler, asparges og lammesky. Drys med gremolata, og pynt med lidt rødkål eller rød salat.

previous
Rimmet laks med sprød rødbedesalat og rygeost
next
Jordskoktopsuppe

Add Your Comment